Valentýnské menu

Ochutnejte naše speciální Valentýnské menu. Krémová polévka s restovanými houbami a krevetami            190,- CZK                                                                         […]

Jaderské kalamáry

Rybáři na Jadranu v zimních měsících zažívají žně, jelikož chladné moře je zejména vhodné pro lov těchto měkkýšů a na rybích trzích najdete v této době skutečné obry. Připravili jsme pro vás několik způsobů úprav jaderského kalamáru a těšíme se na Vaši návštěvu.  

Jaderská chobotnice

Maso chobotnic je považováno za mimořádnou delikatesu, ale musí se to umět, aby nebyla moc tvrdá nebo příliš gumová. Přijďte ochutnat naši největší specialitu – čerstvou jaderskou chobotnici pečenou pod pekou – tradiční chorvatská příprava masa, což je speciální hrnec obklopený žhavým popelem, ve kterém se peče dohromady maso se zeleninou, brambory a kořením.

Souhlas s kontaktem