Sezóna divokého zeleného chřestu

Divoký chřest z Chorvatska je odrůda s tenkými zelenými výhonky, které jsou velmi aromatické a mají příjemnou nahořklou chuť.Chřest je velmi lahodná a zároveň zdravá zelenina. V gastronomii se využívá na přípravu mnoha jídel. My jsme pro Vás připravili menu z divokého chřestu a věříme, že si na této sezónní gastronomické lahůdce pochutnáte.

Sezóna jaderského kalamáru stále trvá

Sice už nezbývá mnoho času, ale ještě stále trvá období jaderského kalamáru. Ochutnejte u nás kalamáry v té nejlepší formě.

Ocenění 2 zlatými lvy

Naše restaurace byla oceněna v publikaci „Nejlepší restaurace“ dvěma zlatými lvy. Jsme rádi, že naše práce Vám dělá radost a proto si tohoto ocenění si velice vážíme a motivuje nás do další práce pro Vás. Více si můžete přečíst v dané publikaci, příp. na přiložených fotografiích.

Souhlas s kontaktem