Istrijské bílé lanýže celý prosince v naší restauraci

Vážení zákazníci. Celý prosinec můžete v naší restauraci ochutnat speciality s Istrijským bílým lanýžem. Speciální menu pro tuto příležitost sestavil šéfkuchař Karel Matyáš se svým týmem. Těšíme se na Vaši návštěvu

Novinky v jídelním lístku

Připravili jsme pro vás novinky v našem jídelním lístku. Ochutnejte naše novinky jako například biftek s grilovanou slaninou a rajčetem,  filé z jaderské Umbriny s mléčnou emulzí a zeleninou nebo cuketové květy plněné s masem z modrého kraba s krevetami. Těšíme se na Vás!

Jaderská chobotnice

Maso chobotnic je považováno za mimořádnou delikatesu, ale musí se to umět, aby nebyla moc tvrdá nebo příliš gumová. Přijďte ochutnat naši největší specialitu – čerstvou jaderskou chobotnici pečenou pod pekou – tradiční chorvatská příprava masa, což je speciální hrnec obklopený žhavým popelem, ve kterém se peče dohromady maso se zeleninou, brambory a kořením.

Souhlas s kontaktem