Novinky v jídelním lístku

Připravili jsme pro vás novinky v našem jídelním lístku. Ochutnejte naše novinky jako například biftek s grilovanou slaninou a rajčetem,  filé z jaderské Umbriny s mléčnou emulzí a zeleninou nebo cuketové květy plněné s masem z modrého kraba s krevetami. Těšíme se na Vás!

Jaderská chobotnice

Maso chobotnic je považováno za mimořádnou delikatesu, ale musí se to umět, aby nebyla moc tvrdá nebo příliš gumová. Přijďte ochutnat naši největší specialitu – čerstvou jaderskou chobotnici pečenou pod pekou – tradiční chorvatská příprava masa, což je speciální hrnec obklopený žhavým popelem, ve kterém se peče dohromady maso se zeleninou, brambory a kořením.

Jaderské kalamáry

Rybáři na Jadranu v zimních měsících zažívají žně, jelikož chladné moře je zejména vhodné pro lov těchto měkkýšů a na rybích trzích najdete v této době skutečné obry. Připravili jsme pro vás několik způsobů úprav jaderského kalamáru a těšíme se na Vaši návštěvu.  

Souhlas s kontaktem