Divoký chřest

Divoký chřest z Chorvatska je odrůda s tenkými zelenými výhonky, které jsou velmi aromatické a mají příjemnou nahořklou chuť.Chřest je velmi lahodná a zároveň zdravá zelenina. V gastronomii se využívá na přípravu mnoha jídel. My jsme pro Vás připravili menu z divokého chřestu a věříme, že si na této sezónní gastronomické lahůdce pochutnáte.

Sezóna jaderské chobotnice a kalamárů

Maso chobotnic je považováno za mimořádnou delikatesu, ale musí se to umět, aby nebyla moc tvrdá nebo příliš gumová. Přijďte ochutnat naši největší specialitu – čerstvou jaderskou chobotnici pečenou pod pekou – tradiční chorvatská příprava masa, což je speciální hrnec obklopený žhavým popelem, ve kterém se peče dohromady maso se zeleninou, brambory a kořením.

Jarní novinky

Jaro je tady a my Vám nabízíme nové příchutě našich zmrzlin a sorbetů, které připravujeme sami z čerstvého ovoce a dalších surovin.

Souhlas s kontaktem