Restaurace Chorvatský Mlýn nabízí 60 míst v hlavní místnosti, salónek s krbem a vlastním sociálním zázemím s kapacitou 20 míst a letní terasu s kapacitou 25 míst.
Restaurace Chorvatský Mlýn nabízí 60 míst v hlavní místnosti, salónek s krbem a vlastním sociálním zázemím s kapacitou 20 míst a letní terasu s kapacitou 25 míst.
Jídla pro Vás připravujeme dle tradičních chorvatských receptur. Suroviny dovážíme z Chorvatska – čerstvé jaderské ryby a mořské plody, zeleninu, olivové oleje atd. Celoročně spolupracujeme s nejlepšími chorvatskými šéfkuchaři – Zlatko Marinovič, Damir Modrušan, Tomislav Špiček a dalšími.
Již po několik tisíciletí jsou lanýže považovány za tu nejvytříbenější labužnickou specialitu. Lanýž je houba hlízovitá, všemi labužníky opěvovaná a kuchaři vážená. Roste bez nožičky, více jak 30 cm pod povrchem země. Je velmi aromatická, používaná jako koření nebo doplněk jídla. Pochutnejte si na našich specialitách připravených dle sezóny z bílých nebo černých lanýžů a staňte se i Vy navždy milovníky této speciality.